perjantai 6. toukokuuta 2011

Wu-Tang takaisin Suomeen 8.6!

Jia, Shaolinin räppimunkit tekee uusintavisiitin Suomeen ja tällä kertaa mestana toimii Circuksen sijaan ihan oikea keikkapaikka Nosturi. Alustavasti on lupailtu että Metukka Mies olisi edellisestä Circuksen fiaskosta poiketen mukana, joten Methin suht kolossaalinen karisma tulee varmasti viihdyttämään Nosturiin saapuvia räppipäitä.

Ainoina miinuksina voisi keksiä lippujen suolaisen hinnan (44€), sekä sen että keikka on ikärajaton, toki anniskelualue on erikseen. Mutta henkilökohtaisesti pulitan paljon mieluummin vähän kovemman hinnan lipusta hyvään keikkamestaan, kuin halvalla lipulla Circuksen kaltaiseen susipaskaan läävään jossa äänentoistot, bissen hinnat sekä palvelu on hoidettu niin pitkin vittuja että se on jo suoritus.

Nyt ei kannata nukkua sillä tämäkin legendaarinen kokoonpano rupee varmasti pikkuhiljaa sovittelemaan hanskoja naulaan, joten viimeisiä saumoja todistaa relevanttia palaa räppihistoriaa. Loppuun vielä parit kovat rallit jolla voi lietsoa itsensä yskäsemään sen 44€ lippuun niin ei tartte sitten kiikkutuolissa manata kun tuli niheilyn takia missattua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti